Standard – Liverpool: Illegaal aanbod op eBay

T. Coremans
| 11 reacties
Standard – Liverpool: Illegaal aanbod op eBay

Volgende week woensdag ontvangt Standard de Engelse topclub FC Liverpool in de voorrondes van de Champions League. De wedstrijd lijkt op een snelle uitverkoop af te stevenen.


Het bestuur van de Waalse landskampioen Standard besliste de abonnees voorrang te geven om een ticket te bemachtigen voor de wedstrijd tegen Liverpool. Enkele personen die in het bezit kwamen van een toegangsticket misbruikten hun voorrangsaanbod. Op de veilingsites van eBay vonden we met eigen ogen tickets voor desbetreffende wedstrijd, prijskaartje tot 460€.

Standard is helemaal niet opgezet met de illegale handel op eBay. Door deze opzet kunnen vele ‘echte’ supporters het stadion niet in. Het Luikse bestuur schreef de personen in kwestie aan via e‑mail. Hierin werd vriendelijk gevraagd de tickets van de veilingsite te halen en werden de verkopers er attent op gemaakt dat ze zich openstelden voor strafbare feiten. Standard dreigde er eveneens mee de oplichters een stadionverbod op te leggen.

Pierre François, directeur-generaal van de club, deed alvast melding bij eBay en het ministerie van Binnenlandse Zaken. Ondertussen is het wachten op een uitspraak van de cel Voetbal van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties