Pareja in de basis bij winnend Argentinië

De Nijs Michael
| 6 reacties

België ging deze morgen onderuit tegen Brazilië, maar alvast één speler uit onze competitie zal toch tevreden gaan slapen: Nicolas Pareja. De Argentijn zag zijn land namelijk de maat nemen van Ivoorkust.

Zoals verwacht begon Pareja als titularis aan de wedstrijd en de verdediger van Anderlecht mocht de match ook volledig afwerken. Argentinië had het onverwacht lastig met Ivoorkust, maar won uiteindelijk toch met 2-1. Sterspeler Lionel Messi opende de score op aangeven van Riquelme, maar acht minuten na de rust kopte Roda-aanvaller Sekou Cissé de gelijkmaker tegen de netten. Uiteindelijk was het een ijzersterke Messi die alsnog de drie punten uit de brand kon slepen voor Argentinië. De speler van Barcelona haalde verschroeiend uit, de Ivoriaanse doelman kon nog redding brengen, maar Sevilla-speler Acosta kon de rebound simpel binnentrappen: 2-1, meteen de eindstand.