Bestuur Hamme stelt gastenboek opnieuw open

Bestuur Hamme stelt gastenboek opnieuw open
Foto: © SC

Een forum van een voetbalclub dat gesloten wordt vanwege de aanhoudende kritiek is al lang niets nieuws meer. Bij Hamme gebeurde vorig seizoen hetzelfde. Het bestuur sloot het gastenboek voor onbepaalde duur, maar heropende het gisteren toch opnieuw.

Aan het einde van vorig seizoen kende Hamme heel wat sportieve en extra-sportieve problemen en dat zorgde nogal voor wat ophef op heg gastenboek van Hamme. Het bestuur besloot vervolgens om dat gastenboek tijdelijk te sluiten.

Nu is het dus opnieuw geopend. De club roept op om niet langer op de man, maar wel op de bal te spelen. Persoonsgerichte aanvallen of beledigingen zullen dan ook meteen verwijderd worden, laat de club weten.

Dit meldt de club nog op zijn website:

Vandaar onze oproep tot alle voetballiefhebbers: maakt gebruik van het Gastenboek om interactief sfeer te scheppen, om uw persoonlijke bedenkingen te formuleren bij het wel en het wee van de club, om suggesties te doen waar de VWH-familie beter van kan worden. De spelers, de trainers en het bestuur zullen dat appreciëren. De adverteerders op deze site en de sponsors van de club kunnen er wel bij varen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties