Krkic blijft nog wat langer in Barcelona voetballen

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Krkic blijft nog wat langer in Barcelona voetballen

Bojan Krkic heeft vandaag, op zijn achttiende verjaardag, zijn contract bij FC Barcelona verlengd tot de zomer van 2013. Er staat ook een clausule in voor een afkoopsom. Wie hem wil weghalen uit Catalonië, zal 80 miljoen euro moeten ophoesten.

Op de website van FC Barcelona toonde Bojan Krkic zich overgelukkig. "Dit is een speciale dag voor mij. Ik hoop hier in de volgende jaren nog veel titels en trofeeën te mogen winnen. Ik vooral ook nog veel leren. Ik kijk vooral op naar spelers zoals Carles Puyol, Andrés Iniesta en Xavi Hernandez die ook vanuit de jeugdopleiding zijn doorgestoten naar het eerste elftal."

Krkic brak vorig seizoen helemaal door. Hij speelde in dertig competitiewedstrijden en was meteen al goed voor tien treffers. Alleen Samuel Eto'o en Thierry Henry deden beter. De volgende stap voor Krkic is een oproeping voor de nationale ploeg van Spanje. Voor de eerste WK-kwalificatiewedstrijden is hij nog niet geselecteerd door de nieuwe bondscoach van de Europese kampioen, Vicente Del Bosque.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties