Sidwell op de sukkel bij Aston Villa

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sidwell op de sukkel bij Aston Villa
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet zo goed met Steve Sidwell. De middenvelder staat met een knieblessure weer een tijdje aan de kant. Hij was nog maar net hersteld van een blessure aan de kuit.

Steve Sidwell, tijdens de zomer voor zes miljoen euro overgenomen van Chelsea FC, heeft nog maar twee officiële wedstrijden gespeeld voor de club uit Birmingham. Enkel in de Intertoto-wedstrijden tegen het Deense Odense BK kwam hij in actie. Sindsdien hield een kuitblessure hem aan de kant.

Vorige week woensdag maakte Sidwell zijn rentree in een wedstrijd van de reserven tegen Stoke City. Na een trap tegen zijn knie moest hij alweer vroegtijdig naar de kant. 

Sidwell doorliep de jeugdrangen van Arsenal en werd door die club ook een seizoen uitgeleend aan SK Beveren en enkele andere kleine Engelse teams. In 2003 werd hij vastgelegd bij FC Reading waar hij twee seizoenen geleden helemaal tot ontbolstering kwam. Dat leverde hem een transfer op naar Chelsea FC maar daar kwam hij vorig seizoen amper vijftien keer aan de bak.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties