Opwijk behoudt maximum, Zele alleen laatste

Opwijk behoudt maximum, Zele alleen laatste

Na de derde speeldag in vierde klasse B zijn er nog twee leiders nadat SK Opwijk zondagnamiddag won. SK Londerzeel en Berchem Sport pakten hun eerste punten van het seizoen.

Opwijk vervoegt Duffel met het maximum van de punten nadat het met 0-2 won op het veld van Schoten. De Vlaams-Brabantse ploeg heeft na drie wedstrijden nog steeds geen doelpunt moeten slikken. Bornem is het maximum van de punten kwijt nadat hij niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel op het veld van Ternat. Voor de thuisploeg het derde gelijkspel op rij.
 
Onderaan veegde Londerzeel overtuigend de nul weg. Het ging immers met 0-3 op het veld van Eendracht Zele winnen. De Oost-Vlamingen staan nu alleen laatste met nul op negen. Berchem sprokkelde immers ook zijn eerste punt van het seizoen na een 1-1 gelijkspel op het veld van Grimbergen. Opstal nestelt zich in de subtop na 0-1 winst tegen Tubantia Borgerhout terwijl Verbroedering MeldertBerlare op 1-1 eindigde. Dilbeek – Temse tenslotte eindigde zoals de wedstrijd begon.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties