Koller besliste definitief: geen international meer

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Koller besliste definitief: geen international meer

Jan Koller is niet teruggekomen op het besluit om niet meer voor de Tsjechische nationale ploeg te spelen. Petr Rada, de nieuwe bondscoach van het land, deed nog heel wat pogingen om de spits van gedachten te doen veranderen.

Na het voorbije Europees kampioenschap in Zwitserland en Oostenrijk waar de Tsjechen er al in de eerste ronde uit gingen, had Jan Koller aangekondigd dat hij niet meer zou spelen voor de nationale ploeg. De nieuwe bondscoach Petr Rada probeerde de aanvaller van het Russische Krylya Sovetov Samara toch nog te overhalen, maar zonder resultaat.

"Ik heb gesproken met de bondscoach, maar ik blijf bij mijn beslissing om geen interlands meer te spelen. Dat is beter voor iedereen. Ik heb de jongens bezig gezien in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland (2-2, nvdr) en ze deden het er prima. Mijn terugkeer is dus niet noodzakelijk", aldus de ex-speler van Lokeren en Anderlecht in de Tsjechische krant Sport.

Koller speelde in totaal 90 interlands voor Tsjechië. De boomlange aanvaller was altijd trefzeker met de nationale ploeg want hij was goed voor maar liefst 55 doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties