Jacobs: 'Ik begin schrik te krijgen'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Jacobs: 'Ik begin schrik te krijgen'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het zit Anderlecht echt niet mee dit seizoen. Eerst zagen de Brusselaars al hun aanvallers uitvallen en nu doemt hetzelfde scenario op voor de middenvelders. "Ik begin stilaan schrik te krijgen", vertrouwt Ariël Jacobs de kranten toe.

Anderlecht zag dit seizoen al zijn aanvallers uitvallen. Frutos keert pas volgende week terug na zijn revalidatie in Argentinië en ook Suarez en Kanu zijn nog niet hersteld. Bovendien kan Ariël Jacobs vanavond ook geen beroep doen op Jonathan Legear, die eveneens geblesseerd is. Daar blijft het echter niet bij want ook middenvelder Jan Polak ligt intussen in de lappenmand en Lucas Biglia is uiterst onzeker.

"Lucas' blessure verbetert snel, maar blijft ambetant. Als hij speelt met het idee dat hij geblesseerd is, kan dat zijn concentratie beïnvloeden", legt Ariël Jacobs uit. "Ik begin stilaan schrik te krijgen met al die blessures. Eerst vielen al mijn spitsen één voor één uit, nu zitten we aan het middenveld."

Jacobs wil er alles aan doen om Biglia op te lappen. Als de Argentijn toch niet fit raakt, lijkt het echter niet ondenkbaar dat de jonge Bakary Sare vanavond de nodige speelminuten krijgt. De achttienjarige middenvelder komt uit de eigen jeugd van paars-wit. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties