Het sprookje blijft duren

Rombaux Gunther
| 1 reacties
Het sprookje blijft duren

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Woluwe-Zaventem doet het momenteel uitstekend in derde klasse A. Na zes speeldagen deelt de club de leiding met Peruwelz. Trainer Eddy Vandezande is een tevreden man.

Nieuwkomer in derde klasse KV Woluwe-Zaventem blijft tot ieders verbazing ook na zes speeldagen aan de leiding staan. Zaterdagavond reeds wonnen de Brabanders hun wedstrijd op het veld van Gent-Zeehaven. Ondanks de 0-2 cijfers liep het niet echt makkelijk in Gent volgens trainer Eddy Vandezande.

“ Het was een zeer evenwichtige eerste helft met kansen langs beide zijden. Een belangrijke schakel in het team was doelman Vujadinovic, deze moest attent en secuur keepen om voor de zoveelste keer zijn netten ongeschonden te houden. Het is echter een ongelooflijk feit dat we op heden nog maar slechts één tegengoal moesten incasseren, dit dan nog het gevolg van een hoekschopbal die op Waregem rechtsreeks binnenwaaide.”

 “Zaterdagavond was echter een wedstrijd in moeilijke omstandigheden door het vele zand op het terrein dat dienst deed als drainage, hierdoor werd het veld bijna herschapen in een strand. Iedereen weet dat het vreselijk vermoeiend het is om op een strand te voetballen maar toch konden we stand houden. Onze man van de match was volgens mij kapitein Hermans die zelf op een haar na een doelpunt miste dat hij echter wel verdiende,” aldus sprak een tevreden trainer Eddy Vandezande na afloop van de partij.

Het sprookje blijft dus verder gaan voor Woluwe-Zaventem na het sterke seizoen dat de club achter de rug heeft in vierde klasse wat hen deze promotie opbracht. In zijn volgende thuiswedstrijd  komend weekend kan de club alvast een vervolg breien aan zijn succesverhaal, dan ontvangt de club FCN Sint-Niklaas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties