Koeman: 'Hongaarse pers, wees positief'

Philippe Crols
| 0 reacties
Koeman: 'Hongaarse pers, wees positief'
Foto: © SC

Erwin Koeman hoopt zaterdag op winst van Hongarije tegen Albanië. De bondscoach van de Hongaarse nationale ploeg wil alvast een positieve sfeer rond zijn elftal creëren. Hij roept de pers op om positief te zijn.

Toch zegt Koeman niet dat de pers niets slechts meer mag zeggen of schrijven als het over het nationale voetbalelftal gaat. "Als het slecht is, dan is het ook slecht. Toch zouden de bladen ook positief-kritisch over voetbal kunnen schrijven in plaats van alleen maar negatief te berichten over wat er gebeurt", sprak de Nederlander tegenover Elf.

"Neem nu het geval met Gabor Babos. Hij is er niet bij en dus moet ik een andere doelman opstellen. In de pers lees je dan meteen dat we al op voorhand verloren zijn omdat Gabor er niet bij is. Dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn", meent Koeman.

De bondscoach hoopt dat de negatieve spiraal nu zal worden omgebogen. "Ik moet mijn spelers beschermen en ik hoop dat dit iets uithaalt. Ik moet het in ieder geval proberen, want onze ploeg heeft steun van buitenaf nodig."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties