Affelay mag niet vertrekken in de winterstop

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Affelay mag niet vertrekken in de winterstop

Ibrahim Afellay mag tijdens de winterstop niet vertrekken naar een andere club. Dat heeft Jan Reker, de algemeen directeur van PSV Eindhoven, gezegd in het Eindhovens Dagblad. Afellay geniet ondermeer belangstelling van Arsenal.

De 22-jarige Ibrahim Afellay kende een uitstekende seizoensstart en speelde zich zo in de kijker van nogal wat buitenlandse teams. De Nederlandse Marokkaan kon de supporters van de regerende landskampioen niet beloven dat hij na de winterstop nog in Nederland speelt, maar voor Jan Reker is het duidelijk dat het jonge talent zal blijven tot het einde van dit seizoen.

"De afspraak die we gemaakt hebben met Afellay en diens zaakwaarnemer is dat hij gewoon het seizoen hier zal afmaken. Als hij hier zal vertrekken, zal het naar een absolute Europese topclub zijn waar hij als een grote jongen kan binnenkomen. Hij moet niet naar Middlesbrough, Newcastle United of Manchester City", liet Reker optekenen.

Reker ontkent ook dat er een gelimiteerde transfersom zou zijn voor Afellay van 15 miljoen euro. "PSV kan voor hem vragen wat het wil en heeft de regie zelf in handen. Het is wel zo dat hij boven een bepaald bedrag zal meeverdienen", besluit Reker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties