Willebroek werkt aan zijn toekomst

Rombaux Gunther
| 3 reacties
Willebroek werkt aan zijn toekomst

Willebroek-Meerhof is nog steeds in de running voor de eerste periodetitel. Intussen bouwt de club in alle rust verder aan zijn toekomst en droomt men zelfs stiekem van een plaatsje in tweede klasse.

Eind vorig seizoen werd door Willebroek-Meerhof beslist om geen licentiedossier in te dienen. Men achtte zich toen immers niet rijp voor de stap naar tweede nationale. Intussen werkt de club in alle stilte aan zijn toekomst en gezien de gunstige sportieve resultaten wenst de club zijn ambities voor volgend seizoen dan ook waar te maken. Zo is één van de uitdagingen het behalen van een licentie voor betaald voetbal in tweede klasse.

De voorbereidingen zijn reeds getroffen in Willebroek en de werkzaamheden zullen in de eerstkomende weken van start gaan. Naast het belangrijke papierwerk en alle wettelijke verplichtingen wordt ook de infrastructuur van stadion De Schalk onder handen genomen. Met het gemeentebestuur werd reeds een overeenkomst gesloten voor het bouwen van een commandolokaal. Dit om de goede werking van de dienst veiligheid, politie en brandweer te garanderen. Voor eind juni 2009 zou het lokaal operationeel moeten zijn. Een volgend belangrijk punt op de agenda is de mogelijkheid om het stadion uit te rusten met een verlichtingsinstalatie die aan de normen van de KBVB moet voldoen.

Voor het project van het businesscomplex is eveneens de laatste rechte lijn ingeslagen om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Zodoende kan het dossier voor de bouwvergunning bij de bevoegde diensten ingediend worden.

Morgen kan de club alvast een volgende stap in de goede richting zetten. Bij winst in Mechelen en puntenverlies van de top twee komt de club nog in aanmerking voor de eerste periodetitel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties