Donis op de keien gegooid bij AEK Athene

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Donis op de keien gegooid bij AEK Athene

Georgios Donis is niet langer meer de hoofdtrainer van AEK Athene. Hij werd door de club per direct de laan uitgestuurd. De positie van Donis hing al een tijdje aan een zijden draadje.

Het teleurstellende doelpuntloze gelijkspel tegen laagvlieger Panserraikos was de druppel die de emmer in de Griekse hoofdstad deed overlopen. De 38-jarige Georgios Donis tekende in de zomer een contract bij AEK nadat hij in de vorige seizoenen bij AE Larissa indruk maakte. Onder zijn leiding won het huidige team van Mbo Mpenza de Griekse beker en mocht er vorig seizoen gespeeld worden in de poulefase van de UEFA-beker.

In Athene kon Donis de spelersgroep van AEK nooit naar zijn hand zetten. In de voorronde van de UEFA-beker ging de topclub er al uit tegen het Cypriotische Omonia Nicosia en momenteel staan de geelzwarten op een vijfde plaats in het klassement. De achterstand op rivaal en stadsgenoot Olympiakos Piraeus is al opgelopen tot acht punten. Een paar weken geleden was voorzitter Demis Nikolaidis al opgestapt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties