Kinnear biijft in Newcastle tot eind dit seizoen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kinnear biijft in Newcastle tot eind dit seizoen

Joe Kinnear blijft tot het einde van dit seizoen manager van Newcastle United. In september volgde hij Kevin Keegan op als interim-manager, maar hij kreeg nu het aanbod van 'The Magpies' om het seizoen af te maken.

"Vanaf het moment dat ik hier in Newcastle aankwam, heb ik het enorm naar mijn zin. De spelers zijn geweldig om mee te werken en de supporters hebben me vanaf dag één het gevoel gegeven dat ik hier thuis ben", zegt Joe Kinnear op de webstek van Newcastle United.

Kinnear was in het verleden hoofdtrainer van FC Wimbledon, Luton Town en Nottingham Forest. De bedoeling was dat hij maar tijdelijk zou blijven in het noorden van Engeland. Omdat de resultaten zeker niet tegenvallen al blijft de situatie precair, heeft het bestuur beslist om Kinnear het aanbod te doen om langer te blijven. De manager aanvaardde dat hartelijk. "We hebben nog een flinke uitdaging voor ons liggen voor de rest van het seizoen, maar ik heb er vertrouwen in dat we samen vooruitgang zullen kunnen boeken", besluit Kinnear.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties