Real Madrid wil zich straks versterken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Real Madrid wil zich straks versterken

De resultaten van Real Madrid zijn nog niet wat ze moeten zijn, dus willen ze in de Spaanse hoofdstad nog eens diep in de buidel tasten om versterking te halen. Dat verklaarde voorzitter Ramon Calderon gisteren op Radio Marca.

Ramon Calderon liet weten dat op korte termijn wel een en ander verwacht mag worden, maar dat vooral komende zomer spijkers met koppen zullen geslagen worden. "Komende zomer zullen we twee à drie toppers verwelkomen. Het zal geen probleem zijn om ze al in juni aan het publiek te presenteren", aldus de preses van 'de Koninklijke'.

"Over een dag of zeven zullen we de komst van twee spelers bekendmaken. Het zullen goede, jonge en aanvallend ingestelde spelers zijn", gaat Calderon verder. Hij liet ook verstaan dat ze na de winterstop zullen kunnen aantreden in de Champions League wat er op wijst dat het wellicht om Zuid-Amerikanen zal gaan.

Calderon benadrukte ook dat de positie van trainer Bernd Schuster zeker niet ter discussie staat. "We hebben een goede groep en een fantastische trainer. Het heden en de toekomst van Real horen toe tot Schuster", besluit de voorzitter die ook nog aangaf dat Hernan Crespo de geblesseerde spits Ruud Van Nistelrooy niet zal komen vervangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties