Toppers en degradatieduels op het menu

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Toppers en degradatieduels op het menu

Dit weekend wordt in derde klasse A de 13de speeldag afgewerkt. Een speeldag die gezien de toppers en de degradatieduels enkele verschuivingen in het klassement kan teweeg brengen.

Woluwe-Zaventem gaat zaterdagavond op bezoek bij URS Centre. Een niet te onderschatten opdracht voor de leider want Centre, net zoals de leider een nieuwkomer in derde deed het tot op heden niet onaardig en nestelde zich intussen op een mooie zevende plaats. Ook Sottegem en Diegem komen reeds zaterdag in actie. Zij verstevigen mits winst hun plaats in de middenmoot.

Op zondagmiddag staan er enkele belangrijke duels op het programma. Peruwelz ontvangt Oudenaarde terwijl RBD Borinage het bezoek krijgt van Waregem. Twee toppers waarin vier clubs strijden om hun plaatsje in de top vijf. Ook Wetteren zit nog steeds de leider op de hielen. In eigen huis mag het zijn tweede stek verdedigen tegen WS Woluwe. FCN Sint-Niklaas krijgt het bezoek van Aalst. De Waaslanders wonnen vorige week hun partij en gaan voor een zes op zes. Maar ook onderaan de rangschikking staan belangrijke duels op het programma met twee rechtstreekse degradatieduels. Wielsbeke ontvangt Union terwijl Gent-Zeehaven en La Louvière onderling uitvechten wie de houder wordt van de rode lantaarn.



Za. 20u. KSV Sottegem - Diegem Sport
Za. 20u. URS Centre - Woluwe-Zaventem
Zo. 14.30u. Peruwelz - KSV Oudenaarde
Zo. 14.30u. Wetteren - WS Woluwe
Zo. 14.30u. SC Wielsbeke - Union SG
Zo. 14.30 FCN Sint-Niklaas - E.Aalst
Zo. 14.30u. RBD Borinage - RC Waregem
Zo. 15u. Gent-Zeehaven - La Louvière 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties