Valencia biedt Hildebrand transfervrij aan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Valencia biedt Hildebrand transfervrij aan

FC Valencia heeft beslist dat Timo Hildebrand, hun ongelukkige Duitse doelman, straks in januari de club transfervrij kan verlaten. Hildebrand stuurt al enkele weken aan op een vertrek.

Timo Hildebrand was onder het trainerschap van Ronald Koeman eerste keus onder de lat van FC Valencia. Unai Emery, de man die de Nederlander dit seizoen opvolgde, heeft het minder begrepen op de Duitser. Hij kiest voor de jonge Braziliaan Renan Brito tussen de doelpalen. Hildebrand is absoluut niet gelukkig met zijn situatie en stuurt al enkele weken aan op een vertrek.

Valencia wilde Hildebrand in eerste instantie aan zijn contract houden, maar in de sinaasappelstad hebben ze toch ingezien dat het weinig zin heeft. Het contract van Hildebrand liep volgende zomer af, maar in januari zou hij al transfervrij kunnen vertrekken. 1.FC Köln heeft alvast interesse om de ex-speler van VfB Stuttgart binnen te halen. De 29-jarige sluitpost kwam in de zomer van 2007 trouwens ook transfervrij naar Valencia zodat de Spanjaarden er geen verlies op lijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties