Gerrard moet Benitez opvolgen

Yves Dekoning
| 2 reacties
Gerrard moet Benitez opvolgen

Het komt niet vaak meer voor dat een speler zijn hele loopbaan bij dezelfde club doorbrengt, maar bij Liverpool FC lopen er zo een paar rond.

Jamie Carragher en Steven Gerrard spelen al sinds hun jeugd bij Liverpool FC. Manager Rafael Benitez zwaaide onlangs met lof naar aanvoerder Gerrard. De 28-jarige middenvelder debuteerde tien jaar geleden in het eerste team. Ondanks aanbiedingen van verschillende topclubs bleef hij de Reds trouw. 

"Steven heeft de juiste instelling. Hij is gegroeid op elk vlak en blijft groeien. Hij blijft open staan om te leren en zal blijven verbeteren. Hij wordt meer volwassen en tactisch beter. Hij is een voorbeeld voor iedereen, traint altijd hard en is op en top professioneel. Hij geeft zich altijd volledig op het veld en is de ideale inspirerende aanvoerder."

"Hij is fysiek sterk en kan zeker nog vijf jaar op topniveau presteren. Daarna kan hij minstens drie jaar de ploeg uit de nood helpen en de manager bijstaan. Over tien jaar zie ik hem als manager bij een ploeg, waarschijnlijk Liverpool. Als ik nog wat langer mag blijven, dan geef ik met plezier het roer aan hem over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties