Turkse media eisen het ontslag van Aragones

Turkse media eisen het ontslag van Aragones
Foto: © SC

Fenerbahçe SK is Europees volledig uitgespeeld na de 1-0-nederlaag gisterenavond tegen Dynamo Kiev. De Turkse pers had een hele nacht om de messen te slijpen en dat zal trainer Luis Aragones geweten hebben.

De Turkse pers vraagt zich vooral af waar het Fenerbahçe SK van vorig seizoen naartoe is. Het Aziatische team uit Istanbul haalde toen de kwartfinale van de Champions League. Nu zit er zelfs geen overwintering in de UEFA-beker meer in. De Turken viseren maar één persoon: trainer Luis Aragones.

"Fenerbahçe kon vorig seizoen van tal van topteams winnen en onder Luis Aragones zijn we er zelfs niet in geslaagd om één wedstrijd te winnen. Het is een schande dat we zelfs de UEFA-beker niet halen", schrijft Fanatik

Luis Aragones wordt vooral verweten dat hij bij Fenerbahçe geen groepsgevoel kon kweken. Ook doelman Volkan Demirel en de Spaanse aanvaller Dani Güiza krijgen de volle laag. "Het vertrouwen van Fenerbahçe-voorzitter Aziz Yildirim in Aragones heeft ervoor gezorgd dat de club diep gezonken is. Niet alleen de club, maar ook de sterspelers en de Europese ambities. Hoe lang laat Yildirim dit nog doorgaan", vraag de Turkse krant Sabah zich af.

Veel supporters eisen het ontslag van Aragones. De meesten zouden graag hebben dat Zico, hun vorige trainer, terugkeert naar Fenerbahçe. Momenteel is de Braziliaan werkzaam in Oezbekistan. "Het contract van Zico werd niet verlengd, maar als zijn opvolger er niet in slaagt het elftal naar zijn hand te zetten, wordt er niet ingegrepen. Dit is gewoon te gek voor woorden", wordt op de Turkse website Ajansspor geschreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties