Mourinho zet Diego bovenaan zijn lijstje

Nico Wieme
| 6 reacties
Mourinho zet Diego bovenaan zijn lijstje
Foto: © SC

José Mourinho zou grote interesse tonen in Diego van Werder Bremen. De Braziliaan past perfect in de plannen van de Intercoach die maar wat graag van spelsysteem wil veranderen.

Volgens de Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport heeft José Mourinho zijn oog laten vallen op Diego. De coach van Inter Milaan zou zijn team graag in een 4-4-2 laten spelen in plaats van de huidige 4-3-3.
 
Mourinho heeft daarvoor een spelmaker nodig, die ook nog eens voor doelgevaar kan zorgen. Diego zou bovenaan zijn lijstje staan om die positie in te vullen.
 
Probleem is dat Diego nog tot juni 2011 onder contract ligt bij Werder Bremen. Een koopje wordt de Braziliaan dan ook niet voor Inter. De geschatte marktwaarde van Diego bedraagt meer dan 20 miljoen euro.
 
Inter Milaan is niet de enige geïnteresseerde ploeg in de spelmaker, ook Fiorentina en Juventus Turijn hengelen naar de diensten van de Braziliaan. In de strijd om Diego wordt ook Real Madrid genoemd. Volgens enkele Spaanse media zou er al sprake zijn van een voorakkoord.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties