Westerlo raakt niet voorbij vierdeklasser

De Nijs Michael
| 1 reacties

Onze eersteklassers hadden het gisteren niet onder de markt in hun oefenpartijen. Net zoals Anderlecht, Germinal Beerschot en Roeselare kon ook Westerlo niet winnen. De Kempense ploeg bleef steken op een mager 1-1 gelijkspel tegen vierdeklasser Heist.

Geen Yves De Winter in doel bij Westerlo, de goalie werd licht geblesseerd vervangen door zijn broer Yannick. Cohen trad daarentegen wel aan bij de bezoekers, de testspeler kon echter niet overtuigen. Aanwinst Odita mocht in de tweede helft debuteren voor Westerlo.

De wedstrijd zelf was weinig aantrekkelijk, tot invaller Van Hout de plaatselijke doelman diep in de tweede helft verschalkte met een geplaatste kopbal. De troepen van coach Ceulemans leken op weg naar de zege, maar dat was buiten Hendrickx gerekend. De speler van Heist kon in de slotminuut alsnog een gelijkspel uit de brand slepen.

WESTERLO: Yannick De Winter, Vanaudenaerde (46' Ntuka), Hellings, Corstjens (46' Van Hout), Delen (46' Christiaans), Van Imschoot (46' Modubi), Cohen (46' Timmermans), Scheelen (46' Sotil), Molenberghs (46' Dekelver), Tomou (46' Ceesay), Ruiz (46' Odita).