Vrouw van oud-international afgeranseld

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Vrouw van oud-international afgeranseld
Foto: © SC

In Spanje en Engeland is het ondertussen een echte plaag: inbraken bij bekende voetballers. Nu kennen ze er ook in Nederland blijkbaar wat van. Zo werd de echtgenote van Hendrie Kruzen gisteren door inbrekers toegetakeld.

Kruzen, oud-international en voormalige speler van KV Kortrijk, Club Luik en SV Waregem was met Heracles op oefenkamp in Spanje toen twee inbrekers bij zijn huis langskwamen. De gewelddadige overvallers takelden de echtgenote van de hulptrainer lelijk toe. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis overgebracht worden. Mevrouw Krüzen kreeg meerdere schoppen in haar gezicht. Ze heeft een ernstig maar niet levensbedreigend hoofdletsel, aldus de politie gisterenmiddag.
 
De dieven namen de handtas van de vrouw mee, maar werden nog diezelfde avond opgepakt. De daders bleken een 22-jarige man en een 19-jarige vrouw. Het stel probeerde aanvankelijk nog te vluchten en gooide daarbij de tas weg die van het slachtoffer bleek te zijn. Hendrie Krüzen is sinds het seizoen 2002-2003 als assistent-trainer in dienst bij Heracles Almelo.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties