Papassarantis verlaat Roeselare wellicht, De Wilde niet

De Nijs Michael
| 2 reacties
Papassarantis verlaat Roeselare wellicht, De Wilde niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare haalde tijdens de winterstop liefst zes nieuwe spelers in huis en dat heeft zo zijn gevolgen voor enkele andere spelers. Zo staat Yanis Papassarantis op het punt om de club te verlaten, ook in De Wilde, Tokpa, Mulisa en Hietanen is er interesse.

Yanis Papassarantis (foto, rechts) ruilde landskampioen Standard deze zomer voor Roeselare, maar de middenvelder kwam in de heenronde niet verder dan acht wedstrijden. Wellicht blijft het ook bij die acht wedstrijden, want de Belg staat bijzonder dicht bij een overeenkomst met een niet nader genoemde Zwitserse tweedeklasser.
 
Björn De Wilde (foto, boven) staat dan weer in de belangstelling van het Israëlische Bnei Saknin. De voormalige aanvaller van onder andere Oostende, Lierse, Westerlo en Germinal Beerschot speelde bij Roeselare nog maar acht wedstrijden, maar toch lijkt hij volgens De Standaard niet geneigd om in te gaan op het voorstel van de Israëlische eersteklasser.

Ook Tokpa, Mulisa en Hietanen kunnen op interesse rekenen, maar het is niet duidelijk welke clubs hengelen naar de diensten van dit trio.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties