Sonck, Clement en Blondel trainen voluit

Nico Wieme
| 9 reacties
Sonck, Clement en Blondel trainen voluit
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Er lijkt weer licht te schijnen aan het einde van de tunnel voor Wesley Sonck, Jonathan Blondel en Philippe Clement. De drie Club Bruggespelers haspelden dinsdag twee trainingen af.

Wesley Sonck, Jonathan Blondel en Philippe Clement mogen weer hopen om weldra aan te sluiten bij de kern van Club Brugge. Dinsdag werkten de drie revaliderende spelers van Club Brugge twee oefensessies af.
 
Voor coach Jacky Mathijssen zou vooral de terugkeer van Sonck een verademing moeten zijn. De aanval van blauw-zwart draait momenteel vierkant en met de Ninovieter zou er meteen weer een leider op het veld staan. Sonck viel geblesseerd uit in de UEFA Cupmatch tegen Kopenhagen en speelde sindsdien geen minuut meer.
 
Clement moest in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Moeskroen het veld verlaten. De captain liep een spierscheur op en zou een tweetal maanden aan de kant moeten blijven.
 
Blondel lijkt dit seizoen echt wel het zorgenkind van Club Brugge te zijn. De kwieke middenvelder is al een hele tijd geblesseerd, waardoor hij in deze campagne nog niet te veel speelminuten op zijn teller heeft staan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties