Man United wint en krijgt opnieuw geen goal binnen

Philippe Crols
| 1 reacties
Man United wint en krijgt opnieuw geen goal binnen
Foto: © SC

Manchester United blijft maar winnen in de Engelse Premier League. Zaterdagavond kon Everton niet voor een stunt zorgen op Old Trafford. Onderaan boekte Bolton een belangrijke zege.

Manchester United wist dat het een goede zaak kon doen. Zondag nemen Liverpool en Chelsea het namelijk tegen elkaar op. De troepen van Sir Alex Ferguson kregen voldoende kansen, maar hadden toch een strafschopgoal van Cristiano Ronaldo (foto) nodig om te winnen.

Arsenal doet al een tijdje niet meer mee in de titelstrijd. Zaterdagmiddag lieten de Gunners opnieuw punten liggen in eigen huis. Tegen West Ham werd het 0-0. Ook in Middlesbrough - Blackburn en Aston Villa - Wigan werd er niet gescoord.

Bolton pakte onderaan een bijzonder belangrijke zege tegen Tottenham. Kevin Davies en Sebastien Puygrenier leken de thuisploeg op een veilige voorsprong te zetten, maar een kwartier voor tijd scoorde Darren Bent twee maal in een minuut tijd. Met een rake kopbal bezorgde Davies zijn team alsnog de drie punten.

Fulham blijft rustig in het midden van de klassering staan na 3-1-winst tegen Portsmouth. Andy Johnson en Erik Nevland (2x) zorgden voor de thuisdoelpunten. David Nugent kon namens Pompey de eer redden.

Ten slotte deelden Hull City en West Brom de punten. Bernard Mendy en Craig Fagan zorgden tot twee maal toe voor een voorsprong voor de thuisploeg. Jay Simpson en Chris Brunt sleepten nog een punt uit de brand voor de bezoekers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties