De Mul: "Waarschijnlijk niet mijn mooiste doelpunt"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
De Mul: "Waarschijnlijk niet mijn mooiste doelpunt"

Tom De Mul maakte zondag zijn eerste doelpunt in de Belgische competitie. Het was meteen een belangrijke. De treffer zette Racing Genk op weg naar de drie punten.

Het doelpunt kwam er wel op een onorthodoxe manier. Copa hield met een knappe parade de flankaanvaller van de gelijkmaker, maar in een scrimmage voor doel kreeg De Mul het leer tegen zijn hoofd aangespeeld en werkte hij de bal over de doellijn.
 
“Het zal niet mijn mooiste zijn, maar hij telt wel”, beseft De Mul. “Zo’n eerste doelpunt werkt wel bevrijdend. En dat in mijn eerste wedstrijd. De eerste smsjes stromen al binnen. Iedereen is blij met de overwinning. Een verdiende zege.”
 
De Mul beseft dat Racing Genk nog een lange weg heeft af te leggen. “We moeten een constant niveau halen. Hopelijk is dit de eerste stap. De beker is nu ook heel belangrijk. Iedereen is er al mee bezig. We geloven er in, al is 1-0 een lastige uitslag.”
 
Terugkeer
 
“Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb om in België te spelen. Liever hier op het veld dan in Spanje op de bank. Al zal ik daar zo’n omstandigheden met het veld niet meemaken. Zoiets moet al geleden zijn van bij de jeugd.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties