PSV wil Beerens terughalen naar Eindhoven

Mathias Dumarey
| 1 reacties
PSV wil Beerens terughalen naar Eindhoven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roy Beerens (foto), spits van SC Heerenveen, kan rekenen op de interesse van PSV Eindhoven. De regerende landskampioen is overigens de club waar de aanvaller zijn opleiding genoot, maar waar hij niet kon doorbreken in het eerste elftal.

Roy Beerens komt in het vizier van PSV Eindhoven nu ondertussen gebleken is dat de club Eljero Elia niet zal kunnen weghalen bij FC Twente. De aalvlugge dribbelaar zou te duur uitvallen voor de Eindhovenaren. Beerens is een ex-speler van PSV maar koestert geen rancune tegen de club omdat hij er moest vertrekken, meer nog, hij is er dankbaar voor.

"Dat PSV me liet gaan, was een goede zaak en ik ben er ze nog altijd dankbaar voor. Net als iedere jonge voetballer wil ik ooit voor een Nederlandse topclub spelen en voor PSV sta ik natuurlijk altijd open", zegt Beerens in de Nederlandse krant De Telegraaf.

Roy Beerens heeft bij SC Heerenveen nog een contract tot de zomer van 2010. In die verbintenis heeft de 21-jarige aanvaller wel een gelimiteerde transfersom laten opnemen. Beerens speelde in het verleden ook nog op uitleenbasis bij NEC Nijmegen waar Heerenveen van hem gecharmeerd raakte.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties