Dany Verlinden vreest nog niet voor Van der Sar

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Dany Verlinden vreest nog niet voor Van der Sar
Foto: © SC

Dany Verlinden (foto), oud-doelman van Club Brugge, maalt er niet om dat zijn record van het aantal minuten onafgebroken ongeslagen blijven, er dit weekend aan kan gaan. Edwin Van der Sar moet nog 88 minuten een goal vermijden.

Dany Verlinden heeft het Europees record in handen met 1.390 minuten zonder tegengoal. Edwin Van der Sar (foto rechts) zit momenteel aan 1.302 minuten. Dany Verlinden ligt er niet wakker van dat zijn record er wellicht aan gaat. De spitsen van Blackburn Rovers zullen morgenmiddag onze landgenoot moeten helpen op Old Trafford.

"Records zijn er om gebroken te worden. Edwin Van der Sar levert werkelijk een fantastische prestatie. Om in een topcompetitie als de Engelse veertien tot vijftien wedstrijden ongeslagen te blijven, moet je echt heel goed zijn", aldus Dany Verlinden op de website van de Europese voetbalbond UEFA.

"Als Van der Sar mij voorbijgaat, kan ik hem alleen maar feliciteren. Hij is een heel goede doelman, doet geen gekke dingen en blijft bescheiden. Ik vind niet dat ik het slecht heb gedaan als ik in hem mijn meerdere moet erkennen", besluit de keeperstrainer van Club Brugge.

Het wereldrecord staat nog altijd op naam van de Braziliaan Mazaropi met maar liefst 1.816 minuten zonder tegentreffer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties