Rensing is de kritiek op zijn prestaties beu

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Rensing is de kritiek op zijn prestaties beu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michael Rensing (foto) is misschien de meest onbekende basisspeler van Bayern München op dit moment. De 24-jarige doelwachter moet een monument als Oliver Kahn vervangen en dus wordt hij volop vergeleken met zijn voorganger.

Vandaag was Michael Rensing het zat en heeft hij al zijn criticasters van repliek gediend. Daarbij hield de doelman absoluut geen blad voor de mond. "Ik heb er schoon genoeg van dat iedereen maar wat roept over mij", zei hij op een persconferentie daags voor de partij tegen 1.FC Köln.

Volgens de Duitse pers en nogal wat Bayern-fans voldoet Rensing niet aan de eisen van een doelman van een topclub als Bayern München. Zelf is hij het daar absoluut niet mee eens. "Het wordt altijd maar gezocht bij mij en dat kan zo niet langer doorgaan." Rensing zou ook niet goed overeenkomen met doelmannentrainer Walter Junghans, maar dat ontkent hij. "Ik heb een goede relatie met Walter en ben tevreden met het werk dat hij levert", zei Rensing daarover. Daags voordien zou hij zich echter helemaal anders hebben uitgelaten.

De uitlatingen van Rensing zullen ongetwijfeld extra druk op zijn schouders leggen voor de partij tegen Köln. Zijn prestaties zullen door de Duitse pers ongetwijfeld met een vergrootglas gevolgd worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties