'Kapot' rugnummer is verplicht vervangen

Rombaux Gunther
| 1 reacties
'Kapot' rugnummer is verplicht vervangen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germaine Marloye eiste afgelopen weekend de hoofdrol op in de wedstrijd tussen Bocholt en Hamoir. Het rugnummer van de speler lag aan de basis van zijn noodgedwongen vervanging.

Ongeveer één uur lang stond Germain Marloye (Hamoir) tussen de lijnen in de partij tegen Bocholt. De speler moest na zestig minuten, op aangeven van scheidsrechter Gino De Belder, het terrein verlaten. De oorzaak hiervan was het rugnummer van de speler.

De spits van Hamoir is eigenaar van het nummer 20. Tijdens de wedstrijd van afgelopen weekend was de nul om onverklaarbare redenen van het shirt verdwenen. Bij de bezoekers werd alles nog in het werk gesteld om het euvel te verhelpen, maar telkens zonder resultaat. Aangezien Marloye op het scheidsrechtersblad stond ingeschreven met het nummer 20, bleef er maar één oplossing over, de speler moest naar de kant voor een verplichte vervanging.

Na deze vervanging sloeg voor de bezoekers het noodlot helemaal toe. In het laatste kwartier van de wedstrijd werd een 0-3-voorsprong nog uit handen gegeven. In de slotminuten schonk Dimitri De Condé de thuisclub alsnog de zege. Hierdoor verspeelde Hamoir kostbare punten in de degradatiestrijd. (P)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties