Van der Vaart baalt van 'unicum' in zijn carrière

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Van der Vaart baalt van 'unicum' in zijn carrière
Foto: © SC

Het is al langer bekend dat de Nederlander Rafael Van der Vaart (foto) het moeilijk heeft om zich door te zetten bij Real Madrid. Gisteren bereikte hij er een triestig dieptepunt omdat hij door trainer Juande Ramos uit de wedstrijdselectie werd gelaten.

Nog nooit eerder werd Rafael Van der Vaart door een trainer uit een wedstrijdselectie gelaten, noch bij Ajax Amsterdam noch bij Hamburg SV. "Das ist echt Scheiße", verwoordde de Nederlandse middenvelder zijn gevoel aan het Duitse sensatieblad Bild. Het niet-selecteren belette Real Madrid evenwel niet om met 6-1 te winnen van Betis Sevilla.

"Dit is mij nog nooit overkomen. Maar ik heb geduld en ik zal zeker vechten voor mijn plaats", gaat de international verder. Van der Vaart moest plaats ruimen voor Guti die dit jaar nog geen enkel duel kon spelen door een hardnekkige rugblessure maar nu genezen is.

Van der Vaart was een aankoop van de vorige trainer Bernd Schuster, maar Juande Ramos lijkt het niet voor de Nederlander te hebben. De Duitse pers lijkt er zelfs al van overtuigd dat Van der Vaart op het einde van dit seizoen de Spaanse hoofdstad weer zal verlaten voor de Bundesliga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties