Inter - Man U en Real Madrid - Liverpool op 2BE

Anthony Van der Planken
| 17 reacties
Inter - Man U en Real Madrid - Liverpool op 2BE
Foto: © SC

De Champions League herneemt na de winterstop met de 1/8ste finales. Op dinsdag en woensdag is er Champions League-voetbal met Internazionale tegen Manchester United en Real Madrid tegen FC Liverpool. Allebei live te volgen op 2BE.

Gastheer Robin Janssens coördineert het voetbalgebeuren vanuit Vilvoorde vanaf 20.25u en ontvangt dinsdagavond Gilles De Bilde en Geert De Vlieger in zijn studio. Samen met de voetballiefhebbers thuis, volgen ze de topmatch Internazionale - Manchester United op de voet en zorgen ze achteraf voor de analyse. Jan Dewijngaert levert commentaar bij de wedstrijd tussen de Italianen en Engelsen. Na afloop van die wedstrijd krijgt u ook nog uitgebreide samenvattingen van Arsenal - Roma, Atletico Madrid - Porto en Lyon - FC Barcelona.

Op woensdag 25 februari zendt 2BE Real Madrid - FC Liverpool live uit, nog een Champions League-topper van formaat. De uitzending start opnieuw om 20.25u. Dirk Deferme voorziet deze match van commentaar, terwijl Gilles De Bilde, Glen De Boeck en Robin Janssens de strijd van deze twee topploegen met argusogen volgen vanuit de studio. Na de match ziet u aan de hand van uitgebreide samenvattingen wie de bovenhand haalt in Chelsea - Juventus, Sporting Clube de Portugal - Bayern München en Villarreal - Panathinaikos. (P)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties