Ancelotti feliciteert Werder Bremen met kwalificatie

Ancelotti feliciteert Werder Bremen met kwalificatie
Foto: © SC

Carlo Ancelotti (foto), de trainer van AC Milan, heeft na de uitschakeling van zijn team Werder Bremen gefeliciteerd met de kwalificatie. De Italiaan was fel onder de indruk van de prestatie van de Duitsers.

AC Milan speelde gisteren 2-2-gelijk in het eigen San Siro tegen Werder Bremen. Vorige week hadden de Rossoneri 1-1-gelijkgespeeld in het Weserstadion. Op basis van de uit gescoorde doelpunten mogen de Duitsers verder bekeren.

Het zag er lange tijd goed uit voor AC Milan. Aan de rust stonden de Italianen al 2-0 voor, maar Claudio Pizarro nekte Milan met twee kopbaldoelpunten. Carlo Ancelotti weet ondertussen al waarom Milan geen antwoord meer klaar had op het spel van de Duitsers in de tweede helft.

"Het tempo van hun middenvelders was superieur. De wedstrijd is echter beslist in de lucht. Daar kwamen we enkele centimeters te kort om ons te kwalificeren voor de achtste finales. Al bij al verdiende Werder Bremen van door te gaan, ook al hebben wij lang voor gestaan. Zij waren beter vanaf de eerste minuut van de vorige wedstrijd in Bremen, vorige week", besloot Ancelotti zijn perspraatje. [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties