Enkel houdt Seedorf enkele weken van de velden

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Enkel houdt Seedorf enkele weken van de velden
Foto: © SC

AC Milan beleefde gisteren een zwarte avond in het UEFA-bekertreffen met Werder Bremen. Niet alleen werden de Rossoneri uitgeschakeld na een 2-2-gelijkspel, het verloor ook nog de Nederlander Clarence Seedorf (foto) met een enkelblessure.

Clarence Seedorf raakte vroeg in de tweede helft geblesseerd na een hard duel en meteen was duidelijk dat Milan-trainer Carlo Ancelotti hem moest vervangen. De Fransman Mathieu Flamini kwam in zijn plaats. Vandaag moet een onderzoek duidelijkheid brengen omtrent de ernst van de blessure. De medische staf van AC Milan is er alvast van overtuigd dat de middenvelder minimaal een week rust zal moeten houden.

Milan speelde vorige week 1-1-gelijk op het veld van Werder Bremen. Gisteren zag het er na één helft zeer goed uit toen de Italianen met een 2-0-voorsprong mochten gaan rusten na doelpunten van Andrea Pirlo en Alexandre Pato. In de tweede helft keerden de kansen en scoorde de Peruviaan Claudio Pizarro twee keer met het hoofd. Op basis van het aantal gescoorde doelpunten op verplaatsing stoten de Duitsers door.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties