Mascara (Catania) blijft nuchter na wereldgoal in derby

Mascara (Catania) blijft nuchter na wereldgoal in derby

Catania Calcio ging dit weekend met 0-4 de Siciliaanse derby op het veld van US Palermo winnen. Opmerkelijk was het doelpunt van aanvaller Giuseppe Mascara. Die vloerde de Italiaanse international Marco Amelia met een lobbal van aan de middellijn.

Giuseppe Mascara nam de bal net over de middellijn in één tijd op de slof en verraste met een verre lobbal Marco Amelia, de doelman van Palermo. Zowat iedereen in het stadion was lyrisch, maar de aanvaller zelf bleef er heel nuchter bij. "Ik heb hierbij een serieuze portie geluk gehad. Op training probeer ik heel vaak op deze manier te scoren, maar negen van de tien keer lukt het niet. Het is nu niet dat mijn carrière gaat veranderen door dit doelpunt. Ik blijf gewoon mezelf."

Catania ging met 0-4 winnen in de Siciliaanse hoofdstad. Het doelpunt van Mascara was het derde. Catania klimt door die overwinning naar de dertiende plaats in de stand. Het was al van 21 december geleden dat de eilandbewoners nog eens konden winnen in de Serie A, toen tegen topclub AS Roma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties