KV Oostende: 'OHL is voetbalmaffia'

Mathias Dumarey
| 13 reacties
KV Oostende: 'OHL is voetbalmaffia'
Foto: © SC

Oh Leuven haalde Jean-Pierre Vande Velde (foto) in als nieuwe hoofdtrainer. Het plukte hem weg bij KV Oostende. In de kuststad zijn ze bijzonder boos over de handelswijze van de reeksgenoot. "Leuven is voetbalmaffia", klinkt het.

KV Oostende dreigt nu met een schadevergoeding ten aanzien van Jean-Pierre Vande Velde en het bestuur van de kustclub haalt ook zwaar uit naar de Leuvense burgemeester Louis Tobback (SP.a). Vande Velde zou sowieso een afkoopsom moeten betalen aan KV Oostende, maar dat zal OH Leuven in zijn plaats doen.

"We hebben ons ingedekt, maar toch staan we met onze rug tegen de muur. Louis Tobback en de Leuvense manager Eddy Vandezande hebben Vande Velde onder druk gezet. Die mannen zijn echte maffia. Bij Leuven vormen ze echt de voetbalmaffia", is Oostende-voorzitter Yves Lejaeghere ziedend in HNB over het vertrek van zijn coach.

Bij KV Oostende zijn ze ondertussen druk bezig om snel een opvolger aan te stellen voor Vande Velde. De voornaamste kandidaat zou Dirk Geeraerd zijn die eerder dit seizoen werd ontslagen bij eersteklasser SV Roeselare.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties