Mokoena (ex-Genk) wil weg bij Blackburn Rovers
Mathias Dumarey
| 2 reacties
Mokoena (ex-Genk) wil weg bij Blackburn Rovers
Foto: © SC

Aaron Mokoena (foto), op een blauwe maandag nog bij RC Genk aan de slag, wil zijn huidige club Blackburn Rovers op het einde van dit seizoen verlaten. De Zuid-Afrikaanse verdediger kwam naar zijn zin veel te weinig aan spelen toe dit seizoen.

Aaron Mokoena zit vooral met het hoofd bij het WK dat volgend jaar in Zuid-Afrika, zijn vaderland, georganiseerd wordt. Dit evenement wil hij absoluut niet missen. Om erbij te zijn, zal hij wel voldoende speeltijd moeten krijgen bij zijn club en dat lijkt niet langer meer het geval te zijn bij Blackburn Rovers. Hij wil dan ook graag vertrekken uit Ewood Park, of de club nu op het hoogste Engelse niveau blijft of niet.

"Ik vertrek definitief uit Blackburn. Ik wil elke week in actie komen, maar de trainer beslist daar blijkbaar anders over. Het is voor mij erg frustrerend. In januari kon ik weg, maar de club heeft toen een verhuur tegengehouden", aldus de 28-jarige verdediger in The Times die overigens einde contract is straks in juni.

Mokoena mocht dit seizoen maar in vijf wedstrijden starten als basiskracht. Zeven keer kwam hij als invaller het veld op. In januari was het Sheffield United, een tweedeklasser, die interesse had. Mokoena heeft ondertussen al 82 interlands voor Zuid-Afrika achter zijn naam staan en wil er daar nog een pak bij doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties