Dortmund laat zijn trainer shoppen bij ex-team

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Dortmund laat zijn trainer shoppen bij ex-team
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jürgen Klopp (foto), trainer van de Duitse eersteklasser Borussia Dortmund, is gaan shoppen bij zijn ex-team FSV Mainz 05. Hij haalde er Markus Feulner weg, omschreven als de beste speler in de 2.Bundesliga.

Positief voor Borussia Dortmund is dat het Markus Feulner transfervrij kan weghalen bij de topploeg uit de Duitse tweede klasse. De 27-jarige Feulner zal een contract ondertekenen tot de zomer van 2012 en is ook geen onbekende voor de Bundesliga. Hij speelde eerder voor Bayern München, 1.FC Köln en Mainz op het hoogste Duitse niveau. Bij die laatste club was Jürgen Klopp toen trainer. In de verschillende spelersklassementen die verschijnen in de Duitse pers staat hij overal op één waarmee hij feitelijk de titel draagt van beste speler in de 2.Bundesliga.

"Markus heeft dit seizoen al veel indruk gemaakt in de tweede divisie. Er zijn veel clubs die interesse hadden en daarom zijn we extra blij dat hij uiteindelijk voor ons heeft willen kiezen", aldus Michael Zorc, de technisch directeur van Dortmund, op de website van de club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties