Broeckaert: 'Carrière bij Cercle beëindigen'

Broeckaert: 'Carrière bij Cercle beëindigen'
Foto: © SC

Het was een opgetogen Geert Broeckaert die ons te woord stond na de 0-1-zege van Moeskroen op het veld van Cercle.

“Ik ben uiteraard tevreden met deze zege”, trapte Geert Broeckaert een open deur in. “Als je hier op Cercle kan komen winnen, dan moet je wel blij zijn. Het was overigens zes of zeven jaar geleden dat we dit nog eens konden.”
 
Ambieert Broeckaert geen terugkeer naar groen-zwart? “Voorlopig niet. Ik vorm een goed duo met Enzo Scifo. We zien wel hoe het evolueert. Ik denk wel dat ik ooit nog terugkeer bij Cercle, maar dan om mijn carrière te beëindigen. Daarvoor is het nu nog wat te vroeg”, grapte de Gentenaar.
 
Over de match had Broeckaert een eerlijke analyse. “Cercle was echt swingend de eerste vijftien minuten. Dat is nu eenmaal voetbal: als je de kansen niet benut, weet je dat er aan de overkant wel eens één kan binnengaan. Na de 0-1 is Cercle stilgevallen. Enkel in het wedstrijdslot hadden ze nog wat kansjes, maar die hebben we goed opgevangen.”
 
Ook over de precaire situatie waarin Moeskroen zich bevindt, wou de hulpcoach nog wel iets kwijt. “Het is moeilijk geweest om iedereen te blijven motiveren. We hebben echter een heel hechte groep. Die is nog hechter geworden door de problemen”, aldus Broeckaert.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties