Eendracht Aalst gaat kansloos onderuit

Rombaux Gunther
| 8 reacties

Eendracht Aalst en URS Centre werkten zaterdagavond hun inhaalwedstrijd van de zestiende speeldag af. Voor de Ajuinen was dit de kans om al de heisa van de afgelopen week uit te wissen met een goede prestatie.

De problemen die momenteel heersen in de bestuurskamers hadden duidelijk een invloed op de Ajuinen. Zo keken de bezoekers al na tien minuten spelen tegen een 1-0 achterstand aan. Het kon echter nog erger, want voor de rust werd de score nog opgedreven tot 4-0. Centre kon de partij rustig controleren en Aalst leek zonder enige beleving op het veld te staan. Michael Seminck kon uiteindelijk toch nog de eerredder tegen de netten werken. Een woelige week werd zo afgesloten met een pijnlijke nederlaag.