Werder en Juventus onderhandelen over Diego

Werder en Juventus onderhandelen over Diego
Foto: © SC

De kans dat Diego volgend seizoen in Italiaanse loondienst speelt, is opnieuw een stuk groter geworden. De speler van Werder Bremen bevestigt namelijk dat zijn werkgever onderhandelingen heeft aangevat met Juventus Turijn.

Eind vorige maand meldden verschillende Italiaanse media dat er een akkoord is tussen Diego en Juventus Turijn, nu zijn er ook op clubniveau gesprekken gestart. "De clubs zijn nu aan het onderhandelen", bevestigt de spelmaker van Werder Bremen. "Meer kan ik niet zeggen, want ik weet niet hoever de gesprekken zijn gevorderd."

Een akkoord tussen beide teams lijkt in de maak, want Juventus gaf eerder al aan dat er een flinke geldsom kan vrijgemaakt worden om Diego aan te trekken. Naar verluidt wil Werder Bremen twintig miljoen euro voor de middenvelder. 

Diego zelf ziet een overstap naar Turijn alvast zitten. "De Serie A is mijn favoriete competitie en Juventus is een geweldig elftal. Voorlopig richt ik me echter volledig op Werder Bremen. Deze club verdient beter dan de tiende plaats", klinkt het bij de Braziliaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties