Cordier blijft bij Anderlecht, Proto keert terug

De Nijs Michael
| 24 reacties
Cordier blijft bij Anderlecht, Proto keert terug
Foto: © SC

Anderlecht kan volgend seizoen rekenen op de diensten van Silvio Proto en Michael Cordier. De laatst genoemde wordt definitief overgenomen van tweedeklasser Brussels, terwijl Proto terugkeert na een verblijf op huurbasis bij Germinal Beerschot.

Anderlecht zag Daniel Zitka net voor de winterstop uitvallen, waardoor de Brusselaars op zoek gingen naar een nieuwe doelman. Die vonden ze bij stadsgenoot Brussels. Reservedoelman Michael Cordier (foto) maakte de overstap naar het Astridpark, waar hij een contract op huurbasis tot het einde van dit seizoen tekende. Intussen heeft de jonge Belg de technische staf van Anderlecht kunnen overtuigen, want HNB weet dat Anderlecht de optie in zijn contract gaat lichten.

Daarnaast zal ook Silvio Proto volgend seizoen terugkeren naar het Astridpark. De goalie staat dit seizoen op huurbasis tussen de palen bij Germinal Beerschot en doet het daar erg goed. Anderlecht gaat de sluitpost deze zomer dan ook terughalen. "Proto komt terug van Germinal Beerschot, dat staat vast", bevestigt Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties