Messoudi: "Ik ben bereid naar Willem II te luisteren"

Tom Drossaert
| 6 reacties
Messoudi: "Ik ben bereid naar Willem II te luisteren"
Foto: © SC

Mohamed Messoudi heeft nog geen concrete plannen voor volgend voetbalseizoen. De jonge Belg schermt met een aantal interessante voorstellen, maar zou het liefst in Tilburg blijven.

 

Willem II lichtte nochtans de optie van Messoudi niet voor 1 april, en liet dus zo verstaan dat de ex-GBA-speler mag uitkijken naar een andere werkgever. “Door de crisis moet de club fors bezuinigen, en enkele spelers zijn daarvan het kind van de rekening geworden.”


 

Toch laat Messoudi het hoofd niet hangen. Zijn sterke prestaties van de laatste weken en de lovende woorden van de trainer sterken hem in de overtuiging dat er nog een contractverlenging bij de club uit Tilburg in zit. “Ik wacht gewoon rustig het einde van het seizoen af en zie wat Willem II me dan te bieden heeft. Zelfs als ik moet inbinden op mijn huidig contract, kan er met de club gesproken worden. Maar als ik me niet in het voorstel kan vinden, ben ik waarschijnlijk weg."


 

De situatie van de jonge Belg wordt door verscheidene clubs uit België en Nederland nauwlettend gevolgd. Verschillende bronnen speculeerden over een eventuele terugkeer naar Germinal Beerschot. “Op lange termijn wil ik nog wel iets betekenen voor de club, maar volgend seizoen acht ik nog iets te vroeg. Al weet je nooit wat er na dit seizoen uit de bus valt.”


 

Over het geflirt met Kv Kortrijk tijdens de winterstop is Messoudi formeel: “Het klopt dat er verregaande interesse was en nog steeds is van Kortrijk, maar als ik terugkeer naar België is het bij een club die mikt op de hogere regionen van het klassement.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties