Werder wil Diego niet laten gaan

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Werder wil Diego niet laten gaan
Foto: © SC

De onderhandelingen tussen Juventus en Werder Bremen over de overgang van Diego verlopen stroef. De Braziliaan wil zelf naar Turijn, maar zijn Duitse werkgever is niet bereid hem zomaar te laten gaan.

Juventus heeft een koffer met 23 miljoen euro klaarliggen om de 24-jarige Diego naar de Serie A te halen. Dat lijkt echter onvoldoende voor Werder Bremen. “Diego is onbetaalbaar”, zegt Werdervoorzitter Allofs.

 

Te belangrijk

 

“We zullen er alles aan doen om hem volgend seizoen hier te houden. Hij is te belangrijk voor onze ploeg.” Diego leidde Werder met vier doelpunten voorbij Udinese naar de halve finales van de UEFA Cup.

 

Dat is echter niet de wens van Diego zelf. “Hij wil met Juventus de beste speler van de wereld worden”, verklaart de vader/manager van Diego in de Italiaanse pers. “Wij hebben onze keuze gemaakt. Het is nu aan de clubs.”

 

Artikel 17

 

Juve en Werder Bremen zitten volgende week terug samen aan tafel. Diego’s vader is niet van plan om met UEFA-artikel 17, een regel waardoor Diego zijn contract voor een kleiner bedrag kan uitkopen, te dreigen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties