Keane is de nieuwe manager van Ipswich Town

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Keane is de nieuwe manager van Ipswich Town
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roy Keane (foto) heeft met tweedeklasser Ipswich Town een nieuwe werkgever gevonden. De Ier volgt de gisteren ontslagen Jim Magilton op. Ipswich staat momenteel op een negende plaats in The Championship en maakt bijna geen kans op promotie meer.

De 37-jarige Roy Keane was sinds december werkloos nadat hij opstapte bij FC Sunderland. Hij wilde de club naar de hogere regionen in de Premier League loodsen en gaf daarvoor nogal wat miljoenen uit. De resultaten bleven echter achterwege.

Vandaag nog maakte Ipswich-directeur Simon Clegg bekend dat de gesprekken met de opvolger van Jim Magilton in een eindfase zaten. Toen al was duidelijk dat Keane de nieuwe man zou worden. De Ier heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend bij The Tractor Boys. Keane heeft er ook geen probleem mee dat hij een niveau lager aan de slag moet. "Ik wil overal wel heen. Ik zou het zeker mooi vinden om een club uit The Championship te trainen. Ik verhuis ook zonder problemen. Ik ben niet aan Manchester gebonden", liet hij weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties