West Ham beloont Zola met contractverlenging

Mathias Dumarey
| 0 reacties
West Ham beloont Zola met contractverlenging
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gianfranco Zola (foto), de manager van de Londense club West Ham United wordt door zijn club beloond met een verlenging van zijn contract voor vier seizoenen. Ook zijn assistent Steve Clarke mag even lag in het oosten van Londen blijven.

West Ham United maakte deze middag de verlenging van de contracten van Gianfranco Zola en zijn assistent Steve Clarke wereldkundig. Ze mogen vier seizoenen langer blijven. Binnen de twee dagen zullen de twee heren hun handtekening onder de nieuwe verbintenis zetten.

Gianfranco Zola werd in september 2008 aangesteld als nieuwe manager van de Londense club. Hij volgde toen Alan Curbishley op. Voor Zola was het zijn allereerste werkervaring als trainer en nu het seizoen bijna ten einde is, blijkt het een positieve ervaring te zijn. Eerder werkte de Italiaan als assistent van Pierluigi Casiraghi als assistent-bondscoach van de Italiaanse beloften. Steve Clarke kwam dan weer over van Chelsea FC.

Zola loodste West Ham omhoog in de Premier League. De ploeg staat op de zevende plaats in het klassement, met een punt voorsprong op de stadsgenoten FC Fulham en Tottenham Hotspur. De zevende plaats zou op het einde van het seizoen ook recht geven op een Europees ticket in de derde voorronde van de Europa League, de opvolger van de UEFA-beker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties