Gerrard klaar voor rentree bij Liverpool

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gerrard klaar voor rentree bij Liverpool
Foto: © SC

Steven Gerrard (foto) zal binnenkort terug kunnen voetballen voor Liverpool. De middenvelder had afgelopen weken te kampen met een hamstringblessure. Mogelijk speelt hij komend weekend mee tegen Newcastle United.

De laatste wedstrijd die Steven Gerrard betwistte, was de Champions League-wedstrijd op Anfield Road tegen Chelsea FC (1-3-verlies, nvdr). Nadien zorgde een pijnlijke hamstring ervoor dat de middenvelder rust moest houden. Ondertussen traint Gerrard terug mee. "Ik denk dat hij fit en beschikbaar zal zijn voor de wedstrijd van zondag tegen Newcastle United. Dat is prettig nieuws voor hem en voor ons want in de resterende wedstrijden kan hij nog een sleutelspeler zijn", zegt zijn trainer Rafael Benítez op BBC Radio.

Benítez haastte zich wel om te zeggen dat Liverpool ook zonder Gerrard goed speelt. Tijdens zijn afwezigheid werd Liverpool na een spectaculair 4-4-gelijkspel op Chelsea wel uitgeschakeld in de Champions League en werd een week later met dezelfde score gelijkgespeeld tegen Arsenal in de competitie. Afgelopen weekend konden The Reds wel winnen met 1-3 op het veld van Hull City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties