Manchester Utd wil 70 miljoen euro geven voor Ribéry

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Manchester Utd wil 70 miljoen euro geven voor Ribéry
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is er weer een supertransfer in de maak in voetballand? Het kan, want Manchester United zou maar liefst 70 miljoen euro willen geven voor Franck Ribéry (foto). De Fransman speelt nu nog voor Bayern München, maar denkt er aan vertrekken.

Het is de Engelse krant The Guardian die uitpakt met het nieuws dat Manchester United momenteel ernstig bezig is met het voorbereiden van een gigantisch bod om Franck Ribéry weg te halen uit München. De Franse international is momenteel niet bijster gelukkig met de gang van zaken en zou een vertrek in de komende zomer niet uitsluiten.

Manchester United zou naar verluidt zeventig miljoen willen geven voor Ribéry. Daarbij zou wel een vertrek van Cristiano Ronaldo naar Real Madrid ingecalculeerd zijn. Vertrekt de Portugees niet op het einde van dit seizoen, zal ook Ribéry niet naar Manchester verkassen.

Mocht de transfer ook effectief doorgaan, dan wordt Ribéry na zijn landgenoot Zinédine Zidane de duurste transfer ooit in het internationale voetbal. In 2001 maakte Zizou voor 75 miljoen euro de overstap van Juventus Turijn naar Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties