Lambrecht in de wolken over zijn 'Servische Mourinho'

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Lambrecht in de wolken over zijn 'Servische Mourinho'
Foto: © SC

Roger Lambrecht (foto), de voorzitter van Sporting Lokeren, is heel tevreden over de aanwerving van Aleksandar Jankovic als opvolger van Georges Leekens. "Ik heb echt al kunnen genieten van zijn werk", zegt Lambrecht in HLN.

In de voorbije drie wedstrijden haalde Lokeren een 9 op 9. Daarbij was ook de spraakmakende overwinning met 2-3 op het veld van Club Brugge. "Ik heb echt al genoten. Die jongen werkt heel hard. Zijn trainingen zijn zeer offensief gericht. We kunnen momenteel niet beter wensen. Mooi voetbal, goede resultaten en de inpassing van onze eigen jeugd: meer dan dat wil ik eigenlijk niet. Aleksandar Jankovic ziet de bal graag rondgaan, net als ik", bewierookt Roger Lambrecht zijn trainer.

Jankovic is zich ook nog aan het vervolmaken als trainer. Zo trekt hij binnenkort richting buitenland en gaat hij niet de minste coaches opzoeken. In eigen land wordt Jankovic de 'Servische Mourinho' genoemd. "Ik heb van José Mourinho een uitnodiging gekregen om hem een week te volgen bij Inter. Daar heeft mijn landgenoot Dejan Stankovic voor gezorgd. Ik heb hem nog onder mijn hoede gehad bij Rode Ster Belgrado", aldus Jankovic.

Nemanja Vidic, verdediger bij CL-finalist Manchester United, heeft er op zijn beurt voor gezorgd dat Jankovic ook aan Alex Ferguson een bezoekje mag brengen. "Ik probeer overal wat op te pikken. Natuurlijk houd ik van Mourinho en Ferguson, maar ik pik evenzeer dingen op van Liverpool-coach Rafael Benítez." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties