Spelers beslissen over inzetten Hadouir

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Spelers beslissen over inzetten Hadouir

Roda JC overweegt om Anouar Hadouir zondag tegen Feyenoord toch in de selectie op te nemen. De aanvaller is momenteel disciplinair geschorst, maar het zullen de ploeggenoten zijn die beslissen of die straf opgeheven wordt.

Hadouir werd twee weken geleden uit de selectie gezet nadat hij op training doelman Bram Castro had geslagen. De directie van Roda JC besliste daarna om de aanvaller tot het einde van de competitie disciplinair te schorsen. Op die manier was hij weer inzetbaar wanneer Roda de play-offs om het behoud zou moeten spelen.

Inmiddels is de situatie voor de Limburgse club danig veranderd. Sinds deze zondag staat de ploeg uit Kerkrade troosteloos op de laatste plaats. Daarenboven zag Roda de aanvallers Oper en Van Tornhout uitvallen met een hamstringblessure. 

Deze gegevens doen de clubleiding nu overwegen om Hadouir alsnog in de selectie voor zondag op te nemen. "Er is nog niets definitief", aldus directeur voetbalzaken Martin Van Geel in Dagblad de Limburger. "De spelersgroep heeft nog een zware stem in het besluit." (AN)

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties